Αντιμετώπιση συμπεριφορικής παραφροσύνης – Equip For Life Coaching

2
Αντιμετώπιση συμπεριφορικής παραφροσύνης – Equip For Life Coaching

Συμπεριφορική παραφροσύνηΛένε ότι παράνοια κάνει το το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά αλλά αναμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα. Το ποιοι είναι «αυτοί» παραμένει συζητήσιμοαν και αυτό το απόφθεγμα αποδίδεται ευρέως στον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Για τους σκοπούς των συλλογισμών αυτής της εβδομάδας, δεν έχει καμία σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι να το γνωρίζεις όταν πέφτουμε ακριβώς στα ίδια μοτίβα….

Νομίζοντας ότι προσπαθώντας το ίδια τακτική ΑΥΤΟ εβδομάδα για να κοιμηθούμε σε μια αξιοπρεπή ώρα/να τρώμε υγιεινά/να ασκούμαστε περισσότερο/να χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λιγότερο από όσο έχουμε χρησιμοποιήθηκε ανεπιτυχώς για εβδομάδες πρόκειται να μας φέρει μια θαυματουργή ανακάλυψη. Παράνοια.

Όσον αφορά τη συμπεριφορά, τις συγκρίσεις με άλλους, τη λήψη φιλοφρονήσεων και τη νοοτροπία έλλειψης ή αφθονίας, τι μοτίβα πέφτεις μέσα;

Σε ποια κατεύθυνση σας πηγαίνουν οι σκέψεις σας – η αντανακλαστική, η ενστικτώδης απόκριση που έχει κλωτσάει πρώτος προτού το αντικειμενικό σας λογικό κεφάλι μπορέσει να φέρει κάποια προοπτική;

Μπορεί να είναι ότι ένα συγκεκριμένο επωδός περνάει από το κεφάλι σου. Για παράδειγμα, κάτι ωραίο συμβαίνει σε κάποιον άλλον και η άμεση αντίδρασή σας είναι τρελή:

Αυτό πρέπει να είναι ωραίο…”

ΕΝΑ ερεθισμός στο επίπεδο της επιφάνειας αυτό δείχνει μια νοοτροπία σπανιότητας και μια πολύ βαθύτερη ανάγκη για ικανοποίηση.

Αλλά αυτά τα επαναλαμβανόμενα ρεφρέν χρησιμεύουν ως χρήσιμα κόκκινες σημαίες για να τονιστεί ότι υπάρχει ένα εσωτερικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ωστόσο, το επόμενο κομμάτι του παζλ είναι το κρίσιμο κομμάτι –

Αν εμείς ειδοποίηση τι συμβαίνει, αλλά επιλέξτε να μην το αντιμετωπίσετε και όμως ακόμα περιμένουμε το δικό μας συμπεριφορά να αλλάξειεπιδεικνύουμε σημάδια παραφροσύνης.

Μπορεί να υπάρχει βαθιά καθισμένοι και δύσκολοι λόγοι γι’αυτό.

Φόβος? Η ασφάλεια του οικείου; Αποφυγή ευπάθειας; Δεν θέλετε να ζητήσετε βοήθεια;

Και η επιλογή να εκθέσει αυτά τα εμπόδια και να τα αντιμετωπίσει απαιτεί δέσμευση, πειθαρχία, προορατικότητα και ξεκάθαρο κίνητρο για το γιατί.

Αλλά μπορεί να γίνει.

Ευθύνη βοηθάει και το να έχεις κάποιον να σε επευφημήσει. Την επόμενη εβδομάδα προσέξτε για ένα ειδικό δωρεάν δώρο ότι σπάει το πρότυπο της παραφροσύνης και το δύναμη αρνητικών νοοτροπιών.

Και είναι δικό σου για να το πάρεις.

Leave a Reply