Εθνική Ημέρα Πουλιών: Διδάσκοντας στα παιδιά να αγαπούν τα πουλιά

0
Εθνική Ημέρα Πουλιών: Διδάσκοντας στα παιδιά να αγαπούν τα πουλιά
Εκπαιδευτική συνομιλία με την Ann και τα παιδιά της Audubon Society

Σήμερα είναι Εθνική Ημέρα Πουλιώνπου φυσικά με έχει ξεκινήσει να σκέφτομαι τον τρόπο που ζούμε δίπλα σε αυτό το ποικιλόμορφο και όμορφο ταξινόμηση του ζώου.

Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να βλέπουμε πουλιά κήπου ελπίζω γύρω από το τραπέζι των πουλιών και σκαρφαλώνω σε φράχτες — και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την παιδική μου ηλικία, που πέρασα μεγαλώνοντας σε όμορφα Νόρφολκ — ότι μπορεί να είναι εύκολο να συνηθίσουμε τόσο πολύ με αυτά τα συναρπαστικά πλάσματα που μετά βίας τα παρατηρούμε να κάνουν την καθημερινότητά τους.

Ακόμη και τα λεγόμενα εξωγήινο είδος ότι Σερ Ντέιβιντ Άτενμπορο μίλησε στο δικό του Άγριοι Γείτονες η διάλεξη είναι ένα κοινό θέαμα Λονδίνοπάρκα του.

Παπαγάλος με λαιμόκοψη στο Richmond Park
Παπαγάλος με λαιμόκοψη στο Richmond Park, φωτογραφία από την Kate on Conservation

Audubon’s Birds

Αλλά πέρυσι ήμουν αρκετά τυχερός που είχα την ευκαιρία να σκεφτώ την ομορφιά των πουλιών, όταν προσχώρησα Around the Bend Nature Tours στο Κέντρο Audubon της Sarasota σε Φλόριντακατά τη διάρκεια του δημοσιογραφικού μου ταξιδιού εκ μέρους του Παιδικό περιοδικό National Geographic. Το Around the Bend Nature Tours παρέχει φυσικές εμπειρίες για μαθητές και οικογένειες σε πάρκα και καταφύγια σε όλη την κομητεία και ο στόχος της ημέρας μου μαζί τους ήταν να συμμετάσχω σε μια ομάδα παιδιών στο Σέλινο Χωράφια να εντοπίσει και να αναγνωρίσει διάφορα είδη τοπικών πτηνών.

Κοιτάζοντας φτερά, κρανία πουλιών και κελύφη αυγών στο κουτί περιέργειας, για να βοηθήσετε στην αναγνώριση ειδών πουλιών.

ο Σέλινο Χωράφια είναι 300 στρέμματα της περιοχής μετριασμού των πλημμυρών που ανήκει στην κομητεία και έχουν αποδειχθεί ένα από τα κορυφαία σημεία πτηνών στην νοτιοδυτική ακτή της Φλόριντα. Καμαρώνουν 220 είδη πουλιών καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους, σε πλημμυρισμένα χωράφια, έλη γλυκού νερού και ανοιχτά νερά.

Διδάσκοντας στα παιδιά να αγαπούν τα πουλιά

Sarasota Audubon εγκαινίασε μια ειδική πρωτοβουλία για τους μαθητές — το Το πρόγραμμα Celery Fields Explorers — πριν από πέντε χρόνια, και από τότε, περισσότερο από 4.000 μαθητές έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμά τους περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Ήταν ένα από αυτά εκδρομές ότι είχα το προνόμιο να συμμετάσχω.

Πήραμε το δικό μας διόπτρες και χάρτες αναγνώρισης πτηνών βγήκε στο κατάστρωμα και απόλαυσε τη θέα μεγάλης εμβέλειας που προσφέρεται. Σημαντικοί παράγοντες που έπρεπε να ληφθούν υπόψη ήταν το μέγεθος, το χρώμα, το σχήμα και ο βιότοπος των πτηνών. Μαζί εντοπίσαμε το εντυπωσιακό λευκό περίγραμμα του α Μεγάλος τσικνιάς, ψάχνοντας για σαλιγκάρια στην ελώδη λάσπη.

Μεγάλος τσικνιάς

Μια λάμψη φωτεινού χρώματος αποκαλύφθηκε ότι ήταν οι μωβ και μπλε αποχρώσεις του α Purple Gallinule πετάει στα καλάμια. Του κίτρινα πόδια και κόκκινο και κίτρινο ράμφος το κάνουν ένα συναρπαστικό και χαρακτηριστικό πουλί για παρακολούθηση. Αποδείχθηκε αγαπημένος μεταξύ των παιδιών.

Purple Gallinule
Purple Gallinule

Νέοι ορνιθολόγοι

Εκπαίδευση για να γίνεις νέους ορνιθολόγους Ωστόσο, δεν σταματά με την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων εντοπισμού πτηνών. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα σημεία της ημέρας μου ήταν να βλέπω τα παιδιά να ερευνούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των πουλιών κοιτάζοντας μέσα από το κουτί φτερά, ράμφη και κρανίακαι χρησιμοποιώντας τους Διαγράμματα ταυτότητας για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποια είδη πτηνών μπορεί να ανήκουν σε.

Ann Cruikshank οδήγησε τους μαθητές να αγγίξουν και να αισθανθούν τα αντικείμενα, τα οποία περνούσαν γύρω από τον κύκλο. Η φυσική πτυχή της διατήρησης αυτών των περιέργειας είχε πραγματικό αντίκτυπο στο μάθηση των παιδιών. Τα περισσότερα από τα αντικείμενα προέρχονταν από πουλιά που είχαν θανάσιμα φυσιολογικά στο περιβάλλον και συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό, ή είχαν δωρεά από το τοπικό νοσοκομείο άγριας ζωής αφού πεθάνει ένα τραυματισμένο πουλί. γεγονότα που επισημάνθηκαν γρήγορα στα παιδιά.

Μελετώντας το σχήμα του κρανίου σε σύγκριση με εικόνες διαφορετικών ειδών τοπικών πουλιών

Μέσω της εξέτασης ράμφη και φτερά, μπορέσαμε να συζητήσουμε τι μπορούν να τρώνε τα πουλιά λαμβάνοντας υπόψη τα σχήματα των γραμμών τους και πόσο θορυβώδη είναι τα φτερά τους (δηλ. θα μπορούσαν να κυνηγήσουν αποτελεσματικά;). Τα οστά και τα κρανία βοήθησαν επίσης στον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών που βοηθούν ένα πουλί να πετάξει: ελαφριά, κούφια οστά; άνοιγμα φτερών; σχήμα φτερούκαι τα λοιπά.

Τι σημαίνει να είσαι πουλί;

Ένα Limpkin, με το χαρακτηριστικό μακρύ χαρτόνι του

Πιάνει το μάτι του α Limpkin στο τέλος της δραστηριότητας μας έδωσε μια τέλεια ευκαιρία να λάβουμε μέρος στο ‚Τι σημαίνει να είσαι πουλί;«άσκηση. Για αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά γίνονται Limpkins και καλούνται να ανακαλύψουν όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Limpkins και άλλα πουλιά για την επιβίωσή τους.

Τέλος, με ένα ανανεωμένο και ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη ζωή των πτηνών, ολοκλήρωσα τη μέρα μου στο Celery Fields με μια ματιά γύρω από το εκπαιδευτικό κέντρο. Πίνακες ανακοινώσεων με φωτεινές ταπετσαρίες πουλιών. μια παιδική γωνιά που περιλαμβάνει αναγνώριση διαδρομής ζώων. καταγραφές από θεάσεις πουλιών και ένας χάρτης των 300 στρεμμάτων Celery Fields, όλα έκλεισαν τους τοίχους και πρόσθεσαν την αίσθηση της ελκυστικής φροντίδας για τα πουλιά της περιοχής.

Μετά από μια τόσο συγκινητική και ενημερωτική μέρα, δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω χωρίς να υποσχεθώ την υποστήριξή μου και να αγοράσω ένα σήμα της Audubon Society!

σήμα της κοινωνίας audubon

Ποια είναι η κοινωνία του Audubon;

ο Εθνική Εταιρεία Audubon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός διατήρησης που προστατεύει τα πουλιά και τους τόπους και τα ενδιαιτήματα στα οποία ζουν, τώρα και για τις μελλοντικές γενιές. Από το 1905 χρησιμοποιούν επιστήμη, υπεράσπιση, εκπαίδευσηκαι επιτόπου διατήρηση για την προστασία των ειδών πτηνών σε όλη την Αμερικής.

Πήρε το όνομα του καλλιτέχνη φυσικής ιστορίας John James Audubon, ο οργανισμός θέλει να εκπληρώσει το όραμά του για έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι και η άγρια ​​ζωή ευδοκιμούν. Ανακάλυψα τις ακόλουθες πληροφορίες στη Φλόριντα Διαστημικό Κέντρο Κένεντι‚μικρό Φύση και Τεχνολογία έκθεμα.

Audubon Society KSC

Αναφέρει: «Ο John James Audubon είναι ο πιο διάσημος από όλους τους Αμερικανούς καλλιτέχνες της φυσικής ιστορίας, γνωστός για την περιπετειώδη φύση του, την καλλιτεχνική του ιδιοφυΐα και το εμμονικό ενδιαφέρον του για τα πουλιά. Το 1820, ξεκίνησε την επική του αναζήτηση για να απεικονίσει την άγρια ​​ζωή της Αμερικής, να επιπλέει στον ποταμό Μισισιπή χωρίς τίποτα άλλο εκτός από το όπλο του, τα καλλιτεχνικά υλικά και έναν νεαρό βοηθό.

Μη μπορώντας να βρει ασφαλή οικονομική υποστήριξη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Audubon πήγε στην Ευρώπη το 1826. Εκεί βρήκε συνδρομητές και χαράκτες για το έργο. Τα επόμενα δώδεκα χρόνια, ο Audubon μοίρασε τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αμερικής. Όταν στο εξωτερικό, επέβλεπε τη χάραξη και το χρωματισμό των εκτυπώσεων. Στην Αμερική ταξίδεψε αναζητώντας πουλιά για να ζωγραφίσει, φτάνοντας στην ανατολική ακτή της Φλόριντα το 1831 για να βρει υδρόβια πουλιά και τροπικά είδη».

λογότυπο kate on conservation

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τα πουλιά;

Σαν αυτό? Διαβάστε περισσότερα για το ταξίδι μου στη Φλόριντα

Schreibe einen Kommentar