Η τοποθέτηση του γραφείου πίσω από το κρεβάτι δημιουργεί έναν χώρο εργασίας και ένα κεφαλάρι

1
Η τοποθέτηση του γραφείου πίσω από το κρεβάτι δημιουργεί έναν χώρο εργασίας και ένα κεφαλάρι

24 Νοεμβρίου 2022

Ένα μοντέρνο δωμάτιο ξενοδοχείου έχει ένα κεφαλάρι που εκτείνεται για να γίνει γραφείο.

Νίκος Αδριανόπουλος Αρχιτεκτονική & Φωτισμός έχει σχεδιάσει το Cave Suites Milos, που βρίσκεται στην Πλάκα της Ελλάδας.

Τα δωμάτια διαθέτουν ένα κρεβάτι που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μέσα στο δωμάτιο, με ενσωματωμένο καναπέ κατά μήκος του τοίχου.

Ένα μοντέρνο δωμάτιο ξενοδοχείου έχει ένα κεφαλάρι κρεβατιού που εκτείνεται για να γίνει γραφείο.

Το ξύλινο κεφαλάρι του κρεβατιού εκτείνεται στο επάνω μέρος για να γίνει γραφείο, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό χώρο για την εκτέλεση των εργασιών.

Ένα μοντέρνο δωμάτιο ξενοδοχείου έχει ένα κεφαλάρι κρεβατιού που εκτείνεται για να γίνει γραφείο.

Πίσω από το γραφείο, είναι το μπάνιο. Ένα εσωτερικό παράθυρο, με καθρέφτες που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο του παραθύρου, επιτρέπει στο φυσικό φως να ρέει σε όλο το χώρο, ενώ ο ξύλινος νεσεσέρ συμπληρώνει το κεφαλάρι του κρεβατιού και το γραφείο.

Αυτό το μοντέρνο δωμάτιο ξενοδοχείου διαθέτει εσωτερικό παράθυρο, με καθρέφτες που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο του παραθύρου, που επιτρέπει στο φυσικό φως να ρέει σε όλο το χώρο, ενώ ο ξύλινος νεσεσέρ συμπληρώνει το κεφαλάρι του κρεβατιού και το γραφείο.

Σχεδιασμένη για να θολώνει τις γραμμές μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάθε βίλα περιλαμβάνει μια βεράντα που πλαισιώνεται από μια ορθογώνια πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα βυθισμένο καθιστικό με ενσωματωμένο σαλόνι.

Αυτή η ελληνική βίλα έχει σχεδιαστεί για να θολώνει τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού διαβίωσης, και περιλαμβάνει βεράντα που πλαισιώνεται από μια ορθογώνια πισίνα.  Υπάρχει επίσης ένα βυθισμένο καθιστικό με ενσωματωμένο σαλόνι.
Σχεδιασμένη για να θολώνει τις γραμμές μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αυτή η ελληνική βίλα περιλαμβάνει μια βεράντα που πλαισιώνεται από μια ορθογώνια πισίνα και έναν γκρι πέτρινο τοίχο.

Σε όλη την ιδιοκτησία υπάρχουν δροσεροί γκρι πέτρινοι τοίχοι και κατασκευάστηκαν αποκλειστικά με τοπικές πρώτες ύλες

Σε όλο αυτό το boutique ξενοδοχείο υπάρχουν δροσεροί γκρι πέτρινοι τοίχοι και κατασκευάστηκαν αποκλειστικά με τοπικές πρώτες ύλες
Φωτογραφία: Νίκος Αδριανόπουλος Αρχιτεκτονική & Φωτισμός

Leave a Reply