Θέλετε να κάνετε μια αποσυμφόρηση καλοκαιρινής ώρας;

3
Θέλετε να κάνετε μια αποσυμφόρηση καλοκαιρινής ώρας;

Αυτό το καλοκαίρι θα απέχει πολύ από το κανονικό.

Πάλι.

Χα βουητό.

Αλλά εδώ είμαστε, και μπορεί να βρεθείτε μαζί σας χρόνο στα χέρια σας χωρίς πουθενά ιδιαίτερο να πάτε διακοπές. Άδεια δουλειάς, αλλά όχι σχέδια.

Μπορεί επίσης να είναι αυτό μήνες εργασίας από το σπίτι προτρέπουν α ξανασκέφτομαι του φυσικού σας χώρου και του οικιακού σας περιβάλλοντος.

Έχω μόνο το έργο για εσάς!

χρωματιστές βάρκες σε μια λίμνη, καιρός να ξεκουραστείτεΤώρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να έχετε ένα κύρια σαφής και ταξινόμηση.

Μιλούσα πρόσφατα με έναν φίλο για μινιμαλισμός, και τι πραγματικά σημαίνει. Η άποψή της είναι ότι όσο λιγότερα πράγματα έχεις, τόσο λιγότερα πρέπει διαχειρίζονται. Ό,τι μπαίνει στο σπίτι σας πρέπει να το διαχειριστείτε – δεμένο, καθαρισμένο, διπλωμένο, αποθηκευμένο, επισκευασμένο. Η λίστα συνεχίζεται.

Διαχείριση αντικειμένων.

Ποιος έχει χρόνο ή χώρο για αυτό, ειδικά μετά τη χρονιά που είχαμε;

Αν λοιπόν α ακαταστασία είναι εντάξει, έχω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ!

Ξεκινήστε εδώ:

Το Bandwagon Marie Kondo.

Διαβάστε τα πάντα για το ΠΩΣ να αποκαθιστάτε και ΓΙΑΤΙ η απορρόφηση είναι καλή για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

Διαβάστε επίσης πώς να κάνετε βιώσιμη τη ζωή χωρίς ακαταστασία και πώς να αντιμετωπίσετε μερικές από τις αρνητικές αποσκευές που μπορεί να πιάσουν χώρο στο κεφάλι μας και να δημιουργήσουν ψυχική ακαταστασία. Αυτό το ονομάζω σούπα εγκεφάλου… υπάρχουν πολλά εδώ για να σας ενθαρρύνουν αν είστε εσείς, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αντιμετώπισης των σφαιριδίων ψυχικής ανησυχίας.

Φτιάξτε λοιπόν έναν καφέ, βάλτε στον εαυτό σας ένα σημειωματάριο και στυλό σχεδιάστε τη στρατηγική σας για την αποσυμφόρηση, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!

Χαρούμενο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Leave a Reply