Μια παστέλ πράσινη παλέτα προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον για αυτήν την κλινική υγείας

3
Μια παστέλ πράσινη παλέτα προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον για αυτήν την κλινική υγείας

24 Ιουλίου 2022

Ένα σύγχρονο ιατρείο με παστέλ πράσινες πινελιές.

BOX αρχιτέκτονες ολοκλήρωσε τους εσωτερικούς χώρους του Think Health, μιας κλινικής φυσιοπαθειών στην Ponta Delgada της Πορτογαλίας, που περιλαμβάνει το πράσινο παστέλ ως χρωματικό χαρακτηριστικό.

Ο μινιμαλιστικός χώρος υποδοχής χωρίζεται σε δύο χώρους, ο πρώτος περιλαμβάνει ένα καμπύλο γραφείο και ράφι τοίχου και ο δεύτερος, που είναι σε παστέλ πράσινο, είναι αφιερωμένος σε χώρο αναμονής και γραφείο.

Ο μινιμαλιστικός χώρος υποδοχής αυτής της κλινικής υγείας χωρίζεται σε δύο χώρους, ο πρώτος περιλαμβάνει ένα κυρτό γραφείο και ράφι τοίχου, ο δεύτερος, που είναι σε παστέλ πράσινο, είναι αφιερωμένος σε χώρο αναμονής και γραφείο.

Τα χρώματα και τα υλικά σε όλο το εσωτερικό επιλέχθηκαν για να εμπνεύσουν ένα γαλήνιο και φυσικό περιβάλλον.

Τα χρώματα και τα υλικά σε όλο το εσωτερικό αυτής της σύγχρονης κλινικής υγείας επιλέχθηκαν για να εμπνεύσουν ένα γαλήνιο και φυσικό περιβάλλον.

Ένας από τους τοίχους στον χώρο της υποδοχής είναι αφιερωμένος στα ράφια, με μινιμαλιστικά λευκά ράφια σε τριγωνικό σχέδιο που ταιριάζουν απόλυτα στον γωνιακό χώρο.

Ένα σύγχρονο ιατρείο με φυσική παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει λευκά ράφια βιτρίνας.
Ένα σύγχρονο ιατρείο με φυσική παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει λευκά ράφια βιτρίνας.
Ράφια βιτρίνας λιανικής σε μια σύγχρονη κλινική υγείας.
Μοντέρνα ράφια λιανικής με γωνιακό σχέδιο.

Μια γραμμή στο δάπεδο και τα χρώματα των τοίχων χωρίζουν τον ανοιχτό χώρο. Ο χώρος της ρεσεψιόν είναι σε ουδέτερο τόνο, ενώ ο χώρος αναμονής και το γραφείο είναι σε παστέλ πράσινο.

Σε αυτό το σύγχρονο ιατρείο, μια γραμμή στο δάπεδο και τα χρώματα των τοίχων χωρίζουν τον ανοιχτό χώρο.  Με τον χώρο της υποδοχής σε ουδέτερο τόνο, ενώ ο χώρος αναμονής και το γραφείο είναι σε παστέλ πράσινο.

Μικρά τετράγωνα παστέλ πράσινα πλακάκια, καθώς και το δάπεδο, καθορίζουν την περιοχή και συμπληρώνονται από φυτά και ασορτί έπιπλα.

Μικρά τετράγωνα παστέλ πράσινα πλακάκια, καθώς και το δάπεδο καθορίζουν τον χώρο του γραφείου και συμπληρώνονται από φυτά και ασορτί έπιπλα.

Οι γυάλινοι τοίχοι με ξύλινο σκελετό παρέχουν μια ματιά στο γραφείο και επιτρέπουν στο φυσικό φως να φιλτράρει.

Οι γυάλινοι τοίχοι με ξύλινο σκελετό δίνουν μια ματιά σε αυτό το γραφείο και επιτρέπουν στο φυσικό φως να φιλτράρει.
Ένα σύγχρονο ιατρείο με παστέλ πράσινες πινελιές.
Οι γυάλινοι τοίχοι με ξύλινο σκελετό κάνουν αυτό το γραφείο της κλινικής ευεξίας ελκυστικό.

Στο εσωτερικό του γραφείου, ο πίσω τοίχος είναι αφιερωμένος στην αποθήκευση και περιλαμβάνει έναν μικρό χώρο πάγκου με νεροχύτη και πλακάκια πίσω.

Ένα σύγχρονο γραφείο μέσα σε μια κλινική υγείας περιλαμβάνει παστέλ πράσινες πινελιές.
Ένα σύγχρονο γραφείο κλινικής υγείας περιλαμβάνει παστέλ πράσινα ντουλάπια και πλακάκια.
Ένα παστέλ πράσινο γραφείο σε μια κλινική υγείας.
Παστέλ πράσινοι τοίχοι από πλακάκια σε ένα σύγχρονο ιατρείο.

Υπάρχει επίσης ένα μπάνιο που είναι κρυμμένο μακριά από τη θέα πίσω από μια λευκή πόρτα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν πράσινα πλακάκια που επενδύουν τον τοίχο.

Το παστέλ πράσινο μπάνιο μιας κλινικής υγείας.
Φωτογραφία από Ivo Tavares Studio | Αρχιτεκτονική και Εσωτερικοί Χώροι: BOX arquitectos | Κύριος αρχιτέκτονας: Barabara Morgado + Oscar Catarino | Κατασκευαστής: ARTIMOVEL ξυλουργική | Μηχανικός: SOPSEC Acores

Leave a Reply