Το Dairy Still Kills Day of Action έχει ΜΕΓΑΛΟ αντίκτυπο για τα μοσχάρια – Hope Wetherall, Campaigns Volunteer

0
Το Dairy Still Kills Day of Action έχει ΜΕΓΑΛΟ αντίκτυπο για τα μοσχάρια – Hope Wetherall, Campaigns Volunteer

Ήταν ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο για τους ακτιβιστές!

Πρώτον, ένα τεράστιο ευχαριστώ στις αφοσιωμένες ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων και σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό #DairyStillKills Εθνική Ημέρα Δράσης το Σάββατο, καθώς και αναρίθμητα άτομα με φυλλάδια αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας μην ξεχνάμε αυτούς που μοιράστηκαν τις συγκλονιστικές έρευνές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκαναν δωρεές για τη χρηματοδότηση περαιτέρω μυστικών εργασιών. Η αφοσίωσή σας βοήθησε να αποκαλυφθούν ανησυχητικές αλήθειες, φέρνοντάς μας πιο κοντά στον τερματισμό αυτής της φρικιαστικής βιομηχανίας.

Ακτιβιστές μίλησαν για τις αγελάδες και τα μοσχάρια σε απίστευτες 20 τοποθεσίες σε όλη την Αγγλία και τη Σκωτία!

Το Σάββατο 14 Μαΐου, οι ακτιβιστές εργάστηκαν ακούραστα για να αλλάξουν την λανθασμένη αντίληψη ότι τα γαλακτοκομικά είναι χωρίς σκληρότητα. Οι λαμπρές εκδηλώσεις προβολής ενθάρρυναν χιλιάδες καταναλωτές να συμμετάσχουν σε σημαντικές συζητήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα ζώα στη γαλακτοβιομηχανία. Πριν από την Ημέρα Δράσης, πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε δεν γνώριζαν την ενσωμάτωση της βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων και βοείου κρέατος, ιδίως, καθώς και τη σφαγή μόσχων στα βρετανικά σφαγεία.

Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο το τραύμα που υφίστανται τα αρσενικά γαλακτοκομικά μοσχάρια όταν τους κλέβουν από τις μητέρες τους. Γνωρίζουν το άγχος που βιώνουν όταν διαπραγματεύονται σε θορυβώδεις αγορές, μεταφέρονται σε μονάδες εκτροφής και πάχυνσης και σκοτώνονται για «κρέας» ενώ είναι ακόμη μωρά. Αυτή η προσέγγιση έδειξε στους ανθρώπους ότι το Dairy Still Kills! Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, είναι πλέον σε θέση να κάνουν τις πιο ευγενικές επιλογές και να είναι vegan.

Schreibe einen Kommentar