4 τάσεις διακόσμησης παιδικών σταθμών που δεν θα παλιώσουν πριν από τα παιδιά σας

0
4 τάσεις διακόσμησης παιδικών σταθμών που δεν θα παλιώσουν πριν από τα παιδιά σας

Θέλετε ένα νηπιαγωγείο που να είναι και λειτουργικό και μοντέρνο; Συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση, μαζί με ποιοτικά κομμάτια, που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Δημιουργήθηκε για

Οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι πλέον απλά δωμάτια με κούνια και ανεμόπτερο, έχουν γίνει σχεδιασμένοι χώροι και hashtags με εκατομμύρια προβολές. Ευτυχώς, η διακόσμηση wiΟι τάσεις στο μυαλό δεν χρειάζεται να είναι σημαντικό εγχείρημα—ειδικά αν γνωρίζετε πού να ψωνίσετε. Εισαγω Μικροί σπόροιμια πρωτοποριακή σειρά επίπλων που είναι τώρα διαθέσιμη στον Καναδά στο Indigo.ca.

Ακολουθήστε αυτές τις τέσσερις τάσεις διακόσμησης που προσδιορίζει η Carolyn Greathead της Ponder Design Co. και συνδυάστε τις με ποιοτικά έπιπλα που θα σας δουν στα νηπιακά χρόνια για ένα παιδικό δωμάτιο που θα λατρέψετε τόσο εσείς όσο και το μωρό.

Λειτουργικοί χώροι

«Η σχεδίαση του νηπιαγωγείου έχει βελτιώσει πραγματικά τη δημιουργία ενός δωματίου που θα μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας – αντί για ένα δωμάτιο από το οποίο θα μεγαλώσει γρήγορα». Η αγορά κομματιών που είναι λειτουργικά και όμορφα σημαίνει ότι θα είναι πρακτικά και χρήσιμα για τα επόμενα χρόνια, και το Little Seeds προσφέρει υψηλής ποιότητας παιδικά έπιπλα που μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά σας, όπως κούνιες που μετατρέπονται σε παιδικά κρεβάτια και αλλάζουν τραπέζια που γυρίζουν σε κομοδίνα. ο Little Seeds Crawford Curved Post 3-σε-1 Κούνιαγια παράδειγμα, μετατρέπεται από κούνια σε παιδικό κρεβάτι σε ανάκλιντρο—η τέλεια επένδυση για το μικρό σας από τη γέννηση.

Καμπύλες γραμμές

Οι καμάρες των θυρών, τα στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού και οι καμπύλοι καναπέδες βρίσκονται μπροστά και στο κέντρο του σχεδιαστικού κόσμου. «Οι καμπύλες γραμμές δημιουργούν απαλότητα σε έναν χώρο», λέει ο Greathead, «και το νηπιαγωγείο είναι ένα δωμάτιο που θέλετε να αισθάνεστε χαλαρωτικό, ζεστό και ασφαλές». Αναζητήστε την τάση σε κρεβάτια και κούνιες με καμπύλες άκρες και κεφαλάρια. Little Seeds Monarch Hill Hawken Metal 3 σε 1 Μετατρέψιμη Κούνια διαθέτει μοντέρνα σιλουέτα με καμάρες που προσθέτουν απαλότητα. Για να αναβαθμίσετε τον άνετο (και ασφαλή) παράγοντα, χρειάζεστε ένα στρώμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Το best seller του The Little Seeds Little Seeds Moonglow 6″ Reversible Coil Διπλό στρώμα Bonnell είναι κατασκευασμένο στον Καναδά και διαθέτει φιλικές προς το περιβάλλον ανακυκλωμένες ίνες, είναι πιστοποιημένο με GreenGuard Gold και είναι κατασκευασμένο με στρώματα στήριξης με γνώμονα την υποστήριξη και την άνεση.

Τουρισμένο ξύλο


Το γυρισμένο ξύλο είναι μια αρχαία τεχνική που βοηθά στη δημιουργία σχημάτων στο ξύλο—σκεφτείτε περίπλοκα πόδια και άξονες. Αρχικά έγινε σε τόρνο, ήταν δημοφιλές στη βικτωριανή εποχή και βλέπουμε μια αναβίωση αυτής της παραδοσιακής τεχνικής στη σύγχρονη εποχή. «Ο περίπλοκος και λεπτεπίλεπτος σχεδιασμός του τουρνουά ξύλου είναι μια τέλεια προσθήκη σε ένα νηπιαγωγείο γιατί φέρνει ένα στοιχείο παιχνιδιάρικου χαρακτήρα με τα μοναδικά του σχήματα, ενώ εξακολουθεί να αισθάνεται κομψό και πολυτελές», λέει ο Greathead. Για να διατηρήσουμε αυτή την όψη μοντέρνα, το βλέπουμε πολύ σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους ξύλου όπως η δρυς ή ακόμα και σε βαμμένα ξύλινα κομμάτια, όπως το Συρταριέρα Little Seeds Rowan Valley Arden 6 Drawer Dresser που διαθέτει γυρισμένα ξύλινα πόδια και πλαϊνές λεπτομέρειες στο απαλό λευκό κομμάτι.

Ανάμειξη τόνων ξύλου

Ενώ το ασορτί σετ κρεβατοκάμαρας ήταν ο καλύτερος τρόπος, πολλοί γονείς επιλέγουν να είναι πιο σκόπιμοι με τις αγορές τους στο νηπιαγωγείο. «Τώρα βλέπουμε μια πιο συγκεντρωμένη προσέγγιση για την επίπλωση ενός δωματίου», λέει ο Greathead. Ο ευκολότερος τρόπος για να το αποδεχτείτε αυτό είναι να ενσωματώσετε διαφορετικούς τόνους ξύλου που μπορούν να προσθέσουν διάσταση και οπτικό ενδιαφέρον σε έναν χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε ένα κειμήλιο, ένα vintage εύρημα ή το χέρι-με-κάτω που αγαπάτε, αλλά είναι σε διαφορετικό τόνο ξύλου από την κούνια ή τη συρταριέρα που έχετε επιλέξει.

Συνδυάζοντας ένα πιο σκούρο ξύλινο κειμήλιο με το Τραπεζάκι αλλαξιέρα Little Seeds Sierra Ridge Ashton είναι ο τέλειος τρόπος για να παντρέψετε τα μοντέρνα και ποιοτικά έπιπλα με ένα πολυαγαπημένο vintage κομμάτι. Για να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι συγκεντρωμένος και συνεκτικός (αντί να συλλέγεται με τρόπο περισυλλογής πώλησης), βεβαιωθείτε ότι φέρνετε αυτούς τους διαφορετικούς τόνους και χρώματα σε άλλους χώρους του δωματίου. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια κουνιστή καρέκλα από πιο σκούρο ξύλο σε ένα δωμάτιο που κατά τα άλλα είναι ανοιχτόχρωμο δρυς, φέρτε κορνίζες από πιο σκούρο ξύλο, ξύλινα παιχνίδια που έχουν πιο βαθύ τόνο ή ακόμα και ένα χαλί με πιο σκούρο καφέ-κόκκινο πλέξιμο ή κηλίδες.

Αγοράστε Little Seeds, τώρα online στο Indigo.ca.

Schreibe einen Kommentar