The Holistic Life Coach & Healer Success & Prosperity Quiz

5
The Holistic Life Coach & Healer Success & Prosperity Quiz

Εάν ενδιαφέρεστε για το Life Coaching και την Ολιστική Θεραπεία, η εκμάθηση των κλειδιών για την επιτυχία και την ευημερία είναι απαραίτητη. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε το τίμημα της απώλειας. Όπως προτείνει ο επιχειρηματίας Chris Grosser:

“Οι ευκαιρίες δεν συμβαίνουν. Εσύ τις δημιουργείς.”

Αυτό είναι σημαντικό. Στη δική μας εκπαίδευση και εργασία με πελάτες και μαθητές τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, έχουμε δει πόσο εύκολο είναι να χαθείς στη βρωμιά της κατάστασης ενός ατόμου. Αυτό δεν είναι ένα ευχάριστο μέρος. Και είναι εντελώς περιττό.

Για αυτό, δημιουργήσαμε το Holistic Life Coach και Healer Success and Prosperity Quiz. Είναι μια ευκαιρία να μάθετε 12 κλειδιά για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.

Περισσότερο…

Το κλειδί βρίσκεται στην επίγνωσή σας. Στα προπονητικά μας προγράμματα, διδάσκουμε στους μαθητές μας πώς να βγαίνουν από τη λάσπη και να μείνουν έξω. Αυτό είναι το θεμέλιο για να κάνετε βαθιές, διαρκείς αλλαγές με τη μεγαλύτερη δυνατή χαρά και ευκολία.

Αποφυγή των παγίδων στην ολιστική καθοδήγηση και θεραπεία ζωής

Σκεφτείτε αυτό το ερώτημα: Πώς αποφεύγετε αδιέξοδα, λακκούβες, παρακάμψεις και περιστρεφόμενους τροχούς στην πορεία προς την επιτυχία, τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους;

Μπορεί να έχετε αναρωτηθεί για αυτό. Πώς μπορείτε να θριαμβεύσετε πάνω από κοινές παγίδες που καταστρέφουν τις δυνατότητές σας για επιτυχία με τους ανθρώπους που τόσο βαθιά θέλετε να υπηρετήσετε;

Η λύση μπορεί να είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε. Και, όπως εμείς, μπορείτε να πετύχετε με αγάπη. Είναι αυτό που λέμε η καρδιά της επιτυχίας.

Κατανόηση της Μεγάλης Εικόνας

Στο ευρύτερο σχέδιο των πραγμάτων, η επιτυχία και η ευημερία είναι δύο από τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ολιστικοί προπονητές ζωής και οι θεραπευτές με τους πελάτες τους.

Εδώ, μιλάμε για την επίτευξη επιτυχία σχεδόν σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής: υγεία, καριέρα, σχέσεις, θεραπεία επώδυνων αναμνήσεων ή συναισθημάτων, διαχείριση άγχους, ισορροπία ζωής, προσωπική ανάπτυξη, σκοπός ζωής, πνευματική θεραπεία και πολλά άλλα.

Όταν τα άτομα που εξυπηρετείτε αμφιβάλλουν για την ικανότητά τους να αλλάξουν ή χάνουν μερικά από τα άλλα βασικά κλειδιά της επιτυχίας, η ικανότητά σας να τους βοηθάτε μειώνεται γρήγορα. Ανατρέποντας το, η κατανόηση ορισμένων βασικών αρχών τους βοηθά να επιτύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Η επιτυχία τους σάς επιτρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε τον βαθύτερο σκοπό σας ως Ολιστική Προπονήτρια Ζωής και/ή Θεραπευτή: να κάνετε μια θετική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Η ικανότητα ευημερίας είναι εξίσου σημαντική. Εδώ, δεν αναφερόμαστε μόνο στα χρήματα. Ευημερία είναι να απολαμβάνεις τη ζωή σε όλο της τον πλούτο. Έχει να κάνει με το να βιώνετε την κάθε μέρα στο έπακρο με έναν τρόπο με επίκεντρο την καρδιά – να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και να συμμετέχετε πλήρως στη ζωή που δημιουργείτε.

Μαθαίνοντας τα πραγματικά κλειδιά για την επιτυχία και την ευημερία

Οι πελάτες έρχονται στη ζωή προπονητές και θεραπευτές επειδή είναι σε απώλεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν δοκιμάσει ό,τι μπορούν να σκεφτούν και τώρα σας παραδίδουν την πρόκληση τους. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθετε σίγουροι για την ικανότητά σας να αποδεχτείτε την πρόκληση;

Εδώ μπαίνει η σαφής κατανόηση της καρδιάς της επιτυχίας και της ευημερίας. Όταν καταλαβαίνεις τη μεγάλη εικόνα, όλα τα άλλα έχουν νόημα.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς σας βρίσκεται κρυμμένο κάτω από την επιφάνεια. Ο πελάτης μάλλον δεν ξέρει τι είναι. Και σε πολλές περιπτώσεις, μάλλον δεν ξέρετε τι είναι.

Ευτυχώς, αυτό είναι εντάξει. Η ικανότητά σας έγκειται στην κατανόηση της μεγάλης εικόνας. είναι η πηγή των πραγματικών κλειδιών για την επιτυχία και την ευημερία. Με αυτό ως βάση σας, οι λεπτομέρειες μπαίνουν πολύ πιο εύκολα στη θέση τους.

Χωρίς τη μεγάλη εικόνα, πολύς χρόνος και ενέργεια μπορεί να δαπανηθεί για να μην πάει πουθενά. Αυτό είναι το λιγότερο ατυχές.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πελάτες με σωματικές προκλήσεις δεν έχουν μόνο σωματικά προβλήματα. Κάτι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, και έχουν κολλήσει. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είναι πιθανό να βιώσουν βαθιές, μόνιμες αλλαγές στην υγεία τους μέχρι να «ξεκολλήσουν».

Το να εστιάσετε μόνο στη διόρθωση των σωματικών συμπτωμάτων είναι σαν να προσπαθείτε να χτίσετε μια όμορφη νέα δομή σε μια αδύναμη βάση ή να αναδιαμορφώσετε ένα δωμάτιο σε ένα σπίτι χωρίς να αφαιρέσετε παλιά σκουπίδια που πρέπει να απορριφθούν. Αυτή η προσέγγιση χάνει την καρδιά του προβλήματος.

Ποια είναι η πραγματική λύση;

Από τη σκοπιά της μεγάλης εικόνας, εδώ είναι το πραγματικό ερώτημα. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες σας να οικοδομήσουν μια ισχυρή βάση αλλαγής με επίκεντρο την καρδιά; Πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να αισθάνονται πιο επιτυχημένοι ως σημείο εκκίνησης;

Η λύση βρίσκεται στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο όλα συνδέονται. Εδώ λάμπει η καρδιά. Η αγάπη έχει να κάνει με τη σύνδεση, και αυτό είναι το κλειδί. Έχει να κάνει με το να βρίσκεστε σε ένα μέρος σύνδεσης όπου τίποτα δεν στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τα όνειρά σας.

Αποφασίσαμε μια ολιστική προσέγγιση στη θεραπεία πριν από δεκαετίες, γιατί είδαμε στη δουλειά μας με τους πελάτες πόσο ξεκάθαρα συνδέονται όλα. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι ενδιαφέρον – ακόμη και θαυματουργό – ότι τα ίδια κλειδιά για την αλλαγή ισχύουν για σχεδόν οποιοδήποτε ζήτημα.

Πώς μπορείτε λοιπόν να μάθετε τι είναι αυτό που κρατά έναν πελάτη κολλημένο; Ξεκινά με την κατανόηση των αρχών της επιτυχίας. Για αυτό – για να σας βοηθήσουμε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει – δημιουργήσαμε το Quiz για την επιτυχία και την ευημερία του Ολιστικού Προπονητή Ζωής και του Θεραπευτή. Αυτό είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για προπονητές ζωής και ολιστικούς επαγγελματίες που θέλουν να επικεντρωθούν σε πραγματικά κλειδιά για θετική αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής.

Οι πελάτες θα ωφεληθούν πολύ από την κατανόηση της καρδιάς της επιτυχίας. Η κοινή χρήση αυτής της επίγνωσης μαζί τους θα μπορούσε να σας φέρει άλματα μπροστά στην ικανότητά σας να βοηθάτε τους ανθρώπους να κάνουν βαθιές και διαρκείς αλλαγές με τη μεγαλύτερη χαρά και ευκολία.

Από πού ξεκινάς;

Μάλλον ξέρεις ότι ξεκινά από σένα. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να κάνετε το Κουίζ Επιτυχίας και Ευημερίας τώρα.

Το Holistic Life Coach and Healer Success and Prosperity Quiz έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει πώς να κυριαρχήσετε τα κλειδιά της επιτυχίας στη ζωή σας. Τότε θα είστε έτοιμοι να τα μοιραστείτε με τους πελάτες σας.

Leave a Reply